Thursday, October 20, 2005

Laat u niet doen indien u het slachtoffer wordt

Als reactie op anti-4x4 groepering ‘flagadas’ deze 4x4-united pagina.

Indien u het slachtoffer zou worden van deze toch wel terroristen, laat u dan niet doen, door gewoon even je banden terug op te blazen.

Indien uw 4x4 voor lange tijd op 2 of meerdere platte banden staat, dan is de kans heel groot dat uw banden definitieve schade hebben opgelopen aan de staalkabels.

Dit kan katastrofale gevolgen hebben daar het risico op een klapband enorm groot is met een beschadigde band. Deze schade is niet steeds zichtbaar.

Indien u uw 4x4 dus met meerdere platte banden aantreft bel dan zeker als eerste de politie, en laat ze zeker een PV opmaken. Ook al zouden ze dit in eerste instantie niet doen, toch op aandringen.

Dien eveneens klacht in tegen de groepering Flagadas ivm beschadiging aan uw voertuig, en eis tot schadevergoeding voor nieuw banden en tijdverlies geleden door deze terroristische actie.

U kan nog verder gaan, en klacht indienen voor poging tot doodslag!

Jawel, want indien u met deze banden later een klapband zou krijgen, weet je niet waar je beland of waar je terecht komt, en het is dus duidelijk een poging tot moord van een 4x4 bestuurder.